Brynäs IF

722732 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2717821

Sv: A propósito de nada
landmanden: Snackar du generellt sätt att korta och lättare spelare är sämre så har du förmodligen rätt. Men det säger inte någonting direkt på individuell nivå, det är indikationer. Sanningen är att på invididnivå så är det mycket annat som spelar in. Klart du drar den slutsatsen när du bara går in och kollar hans längd och vikt på EP. Googla lite mer om du är nyfiken, och läs intervjuer med ledare som har haft honom :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Det verkar som att fler korta spelare får chansen i AHL nuförtiden, så det kanske inte är så konstigt om fler korta spelare dyker upp i SHL. Med tanke på att Kelleher blev MVP i HA-slutspelet 23/24 och att Ryan Lasch var en av SHL:s bästa offensiva spelare i många år, så finns det ju ingenting som talar för att man inte kan vara kort och lyckas i svensk hockey heller.

Har ingen koll på Bobby T, men New York Rangers såg ju tillräckligt mycket i honom för att skriva kontrakt för några år sedan. Säkert gjorde storleken att han aldrig draftades, ändå lyckades han kämpa sig in i AHL. Hans underliggande siffror dessutom väldigt bra. Det ska bli intressant att se honom i Brynäs.
Kommentera