Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2718122

Sv: A propósito de nada
En till sak jag funderar över med Djurgården är Kimby. Ett väldigt spännande tränarnamn så klart men Djurgården är också en klart större klubb än Almtuna så innebär väldigt större press. Almtuna har under Kimby också haft väldigt unga lag med unga spelare som driver laget. Kommer hans hockey funka lika bra nu med ett lag med en helt annan åldersstruktur. Blir spännande att följa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Håller med om att det blir intressant att se hur Kimby hanterar de bitarna. Almtuna var ju ett väldigt defensivt lag med ett starkt och kompakt försvarsspel, Djurgården har nog en del spelare som vill ha lite friare tyglar. Almtuna spelade faktiskt styrspel i flera matcher mot Brynäs.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Kimby var nog arkitekten bakom Lövens lag 19/20, som håller det allsvenska rekordet gällande poäng. Det var Fagerwall som var huvudcoach, men tydligen alltså Kimby som låg bakom spelet. Förmodligen hade de gått upp det året, men Covid kom emellan. Både IKO och Leksand var usla, så Löven hade haft en riktigt bra chans.

Hur som helst så tror jag Kimby kommer klara DIF riktigt bra.
Kommentera