Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2718125

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Håller med om att det blir intressant att se hur Kimby hanterar de bitarna. Almtuna var ju ett väldigt defensivt lag med ett starkt och kompakt försvarsspel, Djurgården har nog en del spelare som vill ha lite friare tyglar. Almtuna spelade faktiskt styrspel i flera matcher mot Brynäs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag har svårt att bli upphetsad av Diffets lag. Kruger kommer aldrig hålla sig skadefri en hel säsong, mannen verkar gjord av sockervadd. Men när han väl spelar är han ju duktig. Klasen blir ett år äldre, chipstuttarna ännu större och lär inte heller spela hela säsongen. Han var ju rent av klappkass mot oss i finalen. Brodin känns helt slut och får väl problem att ta en plats på 12 forwards.

Thoresen tror jag blir bra i HA, men det vill till att dom unga killarna tar stora kliv. Axelsson tror jag kastar in handduken innan jul, knäna pallar inte.

Skulle någon av Diffets backar ha tagit en plats i vår HA backsida, tveksamt. Slutligen är Andrén Andrén, han övertygade inte heller mot oss i finalen när han behövde vara som bäst.

Men det ska bli spännande att se Kimby ta sig an en storklubb. Han kanske kan göra underverk. Själv tror jag på BIK, det var ju enda laget som utmanade oss lite grann.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Löven under Kimby var ganska offensiva, men det var framförallt defensiven som var fantastisk. 121 poäng och målskillnaden 179:94 säger en del. Det var framförallt spelvändningarna som var oerhört vassa.

För övrigt låter diskussionen som när Karlin skulle coacha oss i HA. Många trodde vi skulle vara väldigt defensiva för det hade Västervik varit under Karlin, men vi spelade väldigt offensivt med backar som följde med upp och mycket platsväxlingar i anfallszonen.

Jag tror alltså Kimby kommer lyckas oerhört bra i DIF om han bara får med sig det äldre gardet I mina ögon är han HAs bästa tränare då han alltid får ihop laget och spelar en rätt utvecklande hockey.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverberg är inte så himla gammal. Han kan banka in 20 kassar. Potentialen finns.
Kommentera