Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2718129

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag har svårt att bli upphetsad av Diffets lag. Kruger kommer aldrig hålla sig skadefri en hel säsong, mannen verkar gjord av sockervadd. Men när han väl spelar är han ju duktig. Klasen blir ett år äldre, chipstuttarna ännu större och lär inte heller spela hela säsongen. Han var ju rent av klappkass mot oss i finalen. Brodin känns helt slut och får väl problem att ta en plats på 12 forwards.

Thoresen tror jag blir bra i HA, men det vill till att dom unga killarna tar stora kliv. Axelsson tror jag kastar in handduken innan jul, knäna pallar inte.

Skulle någon av Diffets backar ha tagit en plats i vår HA backsida, tveksamt. Slutligen är Andrén Andrén, han övertygade inte heller mot oss i finalen när han behövde vara som bäst.

Men det ska bli spännande att se Kimby ta sig an en storklubb. Han kanske kan göra underverk. Själv tror jag på BIK, det var ju enda laget som utmanade oss lite grann.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: värvade vi inte Andersson från djurgården till vårt shl lag?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Jag går igång på kombinationen av gamla rävar, några toppspelare i sina bästa år (typ Kelleher och Sissons) och duktiga talanger. Och så är ju inte konkurrensen särskilt hård i HA, ärligt talat, vilket vi såg prov på 23/24. Konkurrenterna är verkligen inga kompletta lagbyggen även om Löven har värvat några offensiva stjärnor. Kanske har helt fel nu, men det känns som att Löven har värvat "grädde på moset"-spelare som ska vara drivande, vetetusan om det verkligen kommer funka.

Kimby, Wikegård och Andreasson känns dessutom som väldigt bra ledare att ta in. Bra kombination och kompetens där på det teamet. Och så gynnar ju Djurgården något oerhört att just Oskarshamn åkte ur, med all respekt för IKO...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: BIK har ju gjort ett mycket bra sommarfönster, är väl bara målvaktsduon som känns lite som jämnt skägg med förra årets.

I övrigt kan dansbandsraggarna mönstra med fyra starka kedjor där ett flertal är i rätt ålder kring 22-27 och man värvade dessutom två backar som borde stärka defensiven (en norrbagge som var med i VM-laget och rutinerade Motin). Det är tränaren Halls andra år, denna säsong är de med från start och blir jobbiga att möta till våren, var så säkra.

Löven och dif ser obalanserade ut, de ena hyperoffensiva, de andra med u-formad, spretig åldersstruktur. Skulle inte förvåna om BIK skräller och tar steget upp i vår!
Kommentera