Brynäs IF

722789 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2718557

Sv: A propósito de nada
Man har svårt att se hur en spelare (Lindblom jr) som inte ens tog plats bland 12 forwards i HA helt plötsligt över sommaren ska kunna göra det i SHL. Han borde lånas ut till HA.

Om det stämmer att Ohlsson ska lånas ut till Almtuna så tycker jag det är helt rätt. Jag tycker att av det man sett av honom så har han kvaliteter som kommer bli nyttiga för Brynäs på sikt. Han kan förhoppningsvis vara en stomspelare för flera år framöver. Nu ska målet vara att spela seniorhockey regelbundet med mer istid än Brynäs kan erbjuda.

Det vore riktigt skönt om Alcén värvade in en lite mer erfaren 12:e forward. För som vi alla vet så kommer skador att ske. Då får Lejon och övriga junisar tävla om den platsen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Håller med om att vi har för dåligt djup bland framförallt yttrar. Från fw 12 och nedåt duger det nog inte, även om Karlsson kanske kan överraska lite med ett hårt jobb och dugligt spelsinne för en 4:e. Men i ett utgångsläge bör vi ersätta Nordh så hoppas verkligen att Alcén har sina krokar ute, läget var ju identiskt inför förra SHL-säsongen och då hittade han Strömgren väldigt lägligt..

Hoppas vi finner någon hungrig och utvecklingsbar gubbe innan premiären, snarare än att man får lite kris i november och tar in en Ludvig Nilsson från Växjö.

Någon som kollar mycket juniorhockey och har koll på Gustav Meijer, hämtad från Almtuna till J20? Producerade hyggligt i j-20 ifjol som väldigt sent född u19-spelare, det kanske kan va något?
Kommentera