Brynäs IF

722789 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2718559

Sv: A propósito de nada
Håller med om att vi har för dåligt djup bland framförallt yttrar. Från fw 12 och nedåt duger det nog inte, även om Karlsson kanske kan överraska lite med ett hårt jobb och dugligt spelsinne för en 4:e. Men i ett utgångsläge bör vi ersätta Nordh så hoppas verkligen att Alcén har sina krokar ute, läget var ju identiskt inför förra SHL-säsongen och då hittade han Strömgren väldigt lägligt..

Hoppas vi finner någon hungrig och utvecklingsbar gubbe innan premiären, snarare än att man får lite kris i november och tar in en Ludvig Nilsson från Växjö.

Någon som kollar mycket juniorhockey och har koll på Gustav Meijer, hämtad från Almtuna till J20? Producerade hyggligt i j-20 ifjol som väldigt sent född u19-spelare, det kanske kan va något?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bob: Tror syftet med J20-värvningarna från Almtuna främst är att öka konkurrensen i J20-truppen. 07:orna kommer bara gynnas av att kvalitén på träningarna vässas till. 90/91orna hade jäkligt många bra spelare, det var en del av deras framgångar. Redan förra säsongen syntes det tydligt att en spelare som Svrcek är ett riktigt spännande råämne som nog kan utvecklas mycket från ett år till ett annat, men det finns fler. Att konkurrensutsätta de spelarna är smart. Kanske har man chansen att gå riktigt långt i J20 den här säsongen, även om backsidan känns lite sisådär.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bob: På tal om Nordh, är han helt avskriven för en återkomst under säsongen? Tänker på att han inte är en förstarunda så bör rimligen vara enklare att få hem honom på ett säsongslån om han inte tar plats i Utah.
Kommentera