Brynäs IF

722800 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2718803

Sv: A propósito de nada
hahii: Jag kan förstå de flesta på den listan, men varför tror ni Jordan Schroeder kommer göra så mycket poäng i sammanhanget? 34 år och på nedåtgående sett till statistiken. Lindblom har haft skador och sjukdom så kan jag förstå varför han tippas högt, men alltså inte Schroeder.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K:
”men varför tror ni Jordan Schroeder kommer göra så mycket poäng i sammanhanget?”

Generellt så har vissa supportrar övertro ibland när det gäller prestation på nyförvärv. Känslan har varit många ggr att ett nyförvärv med automatik har höjt nivån i laget. Vilket inte alls varit sant.
Vilket historikst faktiskt även våra SCs tycks ha trott, och som då har varit en av de bidragande orsakerna som sänkt oss till ett bottenlag efter vår senaste final - trots dyra lagbyggen.
Personligen tror jag Larsson kan vara vår bästa center ändå sett över hela plan (inte nödvändigt poängmässigt dock)

Men ang. poäng från schreoder så kan det bli så att han får hjälp av silverberg och Lindblom.
Tex just Lindblom tillsammans med Clark lyfte ju en riktigt medioker center som Jesper Jensens poängproduktion till att slå sig in på Brynäs interna assistligan genom tiderna.
Så med rätt kemi så kan det gå att få riktig fart på Schreoders poängproduktion också skulle jag gissa.
Inget snack att han varit en riktigt bra center. Som du säger så har han dalamde trend i poängen/ligorna men jag tror han kan påvisa något positivt på isen iaf som första center.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: För han kommer till 90% spela med Silfverberg och Lindblom vilket skapar stora möjligheter för hela kedjan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Vad vet du om Schroeder utöver att du läst på EP att han hade en sämre poängmässig säsong senast? Förmodligen inte ett j-a skit… Han har själv sagt att det var en säsong där pucken inte ville gå in helt enkelt, trots gott om lägen. Utöver senaste säsongen så har han ju historiskt presterat bra siffror.

Oskar har så klart all potential i världen att göra 40+ poäng. Får han en bra start och får tillbaka självförtroendet så kan det rulla på. Men jag hoppas varken han själv eller lagledningen sätter den pressen på honom i början.

Utöver det så tror jag inte Brynäs kommer han någon spelare i toppen av poängligan men jag tror vi kan ha ett 10-tal spelare som ligger mellan 30-35 poäng.
Kommentera