Brynäs IF

722798 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2718806

Sv: A propósito de nada
J F K: Vad vet du om Schroeder utöver att du läst på EP att han hade en sämre poängmässig säsong senast? Förmodligen inte ett j-a skit… Han har själv sagt att det var en säsong där pucken inte ville gå in helt enkelt, trots gott om lägen. Utöver senaste säsongen så har han ju historiskt presterat bra siffror.

Oskar har så klart all potential i världen att göra 40+ poäng. Får han en bra start och får tillbaka självförtroendet så kan det rulla på. Men jag hoppas varken han själv eller lagledningen sätter den pressen på honom i början.

Utöver det så tror jag inte Brynäs kommer han någon spelare i toppen av poängligan men jag tror vi kan ha ett 10-tal spelare som ligger mellan 30-35 poäng.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Jag frågar för han har inte presterat historiskt bra siffror egentligen sedan 2020 tycker jag. En bra i Jokerit och tendensen är negativ. Baserar du det på en intervju där han skulle på otur så fick jag svar på frågan.

Och som sagt. Ville inte dra igång tjafs. Jag förstår bara inte varför han - av alla - tippas göra så många poäng i sammanhanget.
Kommentera