Brynäs IF

722800 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2718808

Sv: A propósito de nada
Jugge: Jag frågar för han har inte presterat historiskt bra siffror egentligen sedan 2020 tycker jag. En bra i Jokerit och tendensen är negativ. Baserar du det på en intervju där han skulle på otur så fick jag svar på frågan.

Och som sagt. Ville inte dra igång tjafs. Jag förstår bara inte varför han - av alla - tippas göra så många poäng i sammanhanget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K: Han hade poängmässigt två bra säsonger i Jokerit sista säsongen gjorde han 29 ppoäng på 36 matcher vilket jag tycker är mycket bra.Det är bara förra säsongen som poängskörden dippade.
Förra säsongen hade hade han även en annan roll vilket vilket bidrog negativt i poängprotokollet och var en anledning till att han ville till en ny klubb.
En spelare som Alcen borde haft bra koll på innan han värvades.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Schroeder har ett poängsnitt på 0,72 PPG över 3 säsonger i KHL, det är hyfsat bra. 0,55 PPG i NL är ju sämre men jag har ingen koll på vad som skilde på dom 2 säsongerna i Rapperswill. Går vi på 1:a säsongen så är det 0,68 PPG, nära KHL statsen.

Med det sagt så tror jag inte han kommer göra 40p. Nu har man kört Silfverberg-Schroeder-Lindblom på de senaste träningarna. Inleder man med dessa herrar så lär den kedjan producera poäng. Jag tror Schroeder kommer ligga runt 30p när säsongen summeras.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hans första säsong i Schweiz var ju bra då han gjorde runt 30 poäng på 41 matcher vilket är väldigt bra .
Kommentera