Brynäs IF

722757 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2719540

Sv: A propósito de nada
Aftonbladets 5 experter (nåja) tippade idag BIF som:
8, 12, 13, 13 och 14. Fin antijinx där! 👍

Var lite jidder om att det var till stor del samma spelare som hade problem i SHL och åkte ur kryddat med avdankade nykomlingar på nedgång.
(några skrev dock att det var pilkastning om botten fyra). En artikel att sätta upp på väggen i omklädningsrummet m a o.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: ”Aftonbladets 5 experter (nåja) tippade idag BIF som:
8, 12, 13, 13 och 14. Fin antijinx där! 👍”

ABs trötta så kallade ”experter” ger jag inte mycket för. Det känns som väldigt billiga argument att hävda att vi har samma stomme som vi åkte ut med. Det var inte på grund av Rödin, Larsson med flera som vi åkte ur. Vi hade ett helt gäng som underpresterade grovt med namn som Lindbäck och Palve för att nämna några.

Laget var dessutom lövtunt utan konkurrens med en 4:e bestående av Birgersson, Kvist och Ljungkrantz. Nu verkar vi gå med Scott, Vesel och Trivigno i 4:e, det är något helt annat.

Slutligen så har det ju framkommit att det var olika grupperingar i spelartruppen senast i SHL, medan nu senast i HA så har ju alla påpekat att det var en grym grupp med grym sammanhållning.

Oavsett hur det går är jag övertygad om att Brynäs anno 24/25 kommer att vara något helt annat än laget som åkte ut 22/23.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: ” Var lite jidder om att det var till stor del samma spelare som hade problem i SHL och åkte ur kryddat med avdankade nykomlingar på nedgång.”

Vad jag räknar till är det är Sju spelare kvar i Brynäs sen vi åkte ur.
Så rent skitsnack att det är stort sätt samma trupp som fiasko säsongen.
Dessutom ny tränar trojka.
Kommentera