Brynäs IF

722732 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2719559

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: ”Aftonbladets 5 experter (nåja) tippade idag BIF som:
8, 12, 13, 13 och 14. Fin antijinx där! 👍”

ABs trötta så kallade ”experter” ger jag inte mycket för. Det känns som väldigt billiga argument att hävda att vi har samma stomme som vi åkte ut med. Det var inte på grund av Rödin, Larsson med flera som vi åkte ur. Vi hade ett helt gäng som underpresterade grovt med namn som Lindbäck och Palve för att nämna några.

Laget var dessutom lövtunt utan konkurrens med en 4:e bestående av Birgersson, Kvist och Ljungkrantz. Nu verkar vi gå med Scott, Vesel och Trivigno i 4:e, det är något helt annat.

Slutligen så har det ju framkommit att det var olika grupperingar i spelartruppen senast i SHL, medan nu senast i HA så har ju alla påpekat att det var en grym grupp med grym sammanhållning.

Oavsett hur det går är jag övertygad om att Brynäs anno 24/25 kommer att vara något helt annat än laget som åkte ut 22/23.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge:
Den där tippningen kan man nog ta med en skopa salt. Som någon skrev så tippar de er långt ned mest för att nykomlingar brukar ha det svårt. De verkar dessutom rätt skumt att någon sticker ut med en åttondeplats, vad skiljer hans analys från de övriga? (Analyserar de olika lag?)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Jag skulle säga så här. Alla var inte dåliga när laget åkte ur och alla var inte bra när laget vann. Om Brynäs hade haft större självinsikt kring det efter 2012 hade det blivit fler roliga säsonger efter det, nu har det väl bara blivit en (2017).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Bara gött om folk tippar oss långt ner, tycker vi brukar göra bättre ifrån oss när det är så.

Mitt personliga tips är 9-10.
Kommentera