Brynäs IF

723252 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2719872

Sv: A propósito de nada
Lemp: "Är all for att man satsar på kommunikationen, men då kommer också krav på leverans, vilket det inte har varit de första veckorna"

Jag vill börja med att säga att jag håller med om att det är rätt stor brist på kommunikation osv, men semestertider som du säger.

Dock vet vi väl inte om kommunikationen som satsas på är riktad mot oss (vanliga supportrar) eller mot sponsorer t.ex? Vi har ju en Digital SLO sedan tidigare och de "nya" (de flesta av dem har ju varit i Brynäs i många år med andra titlar) kanske jobbar med kommunikation mot skolor, kommun, företag osv. medan han jobbar vidare mot "oss".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: "Målsättningen med utvecklingen handlar dels om digital närvaro och interaktivitet där avsikten att förstärka vår närvaro på digitala plattformar, inklusive sociala medier och på vår webbplats. Genom att skapa mer interaktivt och engagerande innehåll vill Brynäs IF bygga starkare band med våra fans och öka delaktigheten i digitala medier.

En ökad satsning på berättande och högkvalitativt innehåll ska dela mer djupgående historier om föreningen, vår historia och identitet. Allting ifrån att följa våra lag, våra spelare och föreningens samhällsengagemang så strävar vi efter att skapa starkare emotionella kopplingar med alla Brynäsare. Ju mer vi berättar om vår verksamhet desto mer positiva associationer kommer förknippas med varumärket. Det kommer övertid stärka våra affärer med både privat- och företagsmarknaden."

Riktningen är säkerligen mot partners också, men enligt beskrivningen så är det onekligen mot fansen också. Men dom får lite mer tid på sig..
Kommentera