Brynäs IF

723252 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2719875

Sv: A propósito de nada
Gavve: "Målsättningen med utvecklingen handlar dels om digital närvaro och interaktivitet där avsikten att förstärka vår närvaro på digitala plattformar, inklusive sociala medier och på vår webbplats. Genom att skapa mer interaktivt och engagerande innehåll vill Brynäs IF bygga starkare band med våra fans och öka delaktigheten i digitala medier.

En ökad satsning på berättande och högkvalitativt innehåll ska dela mer djupgående historier om föreningen, vår historia och identitet. Allting ifrån att följa våra lag, våra spelare och föreningens samhällsengagemang så strävar vi efter att skapa starkare emotionella kopplingar med alla Brynäsare. Ju mer vi berättar om vår verksamhet desto mer positiva associationer kommer förknippas med varumärket. Det kommer övertid stärka våra affärer med både privat- och företagsmarknaden."

Riktningen är säkerligen mot partners också, men enligt beskrivningen så är det onekligen mot fansen också. Men dom får lite mer tid på sig..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Ja dessa 10 sekunders klipp från träning med en spelare som åker några meter och på med nån cool musik bara ger inte mig något personligen. Det är inte content. Gör lite mer samarbeten med Dooz & Nalle om det ska vara så. Kan inte vara särskilt svårt att komma med lite mer intressant content. Är man inte 4st som arbetar med kommunikation?
Kommentera