Brynäs IF

723269 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2720223

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Håller helt med i ditt resonemang. Målsättningen bör endast vara att undvika kval första året tillbaka. Förstår att många siktar högre efter den föregående säsongen och återvändare som väcker många goda minnen. Men kollar man på den resterande ligan så är vi ett lag som slåss i botten den här säsongen.

Vi saknar bredd både på back- och forwardssidan. Och då håller inte ens L.Lindblom, som är i vår ordinarie uppställning, SHL-nivå. En eller två skador så ska Ohlsson eller Larsen också lira, finns få spelare med utvecklingspotential också, därav synd att vi inte kunde få in Robertsson eller behålla Nordh. Och som många har nämnt innan, backsidan är för framtung.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tycker ändå att det är lite lyxproblem med Linus Lindblom och att han tar en ordinarie plats i laget. Just detta har väl varit återkommande alla senaste säsongerna. Senast var det Kvist i flera säsonger, Birgersson, Blomqvist, Alcén, säkerligen många fler som jag inte kommer ihåg, men oftast har det varit på flera platser i laget.
Säger inte att kritiken är obefogad för det är den inte. Men att ha det på bara en plats i laget gör att iallafall jag känner mig mer optimistisk än vad jag har gjort tidigare
Kommentera