Brynäs IF

723315 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2721367

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Det är vad Sasse har sagt så det är nog vad man har gjort, sen betyder inte det att han är bättre än Tärnström. Det återstår att se! Han såg rätt bra ut i första matchen dock!
Jag står fast vid att jag hellre har en stark fjärde än en stark tredje.
Bredden, ja. Den hade ju kunnat vara bättre.. det håller jag helt med om.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Återstå att se? Finns en anledning till att Tärnström fick spela oerhört mycket mer i HA än Lindblom och varför Lindblom var helt petad i slutspelet. Jag ser det som helt orimligt att han ska hålla för en tredjekedja i SHL helt plötsligt då och jag tycker också det är udda att han ens fick förlängt och en försäsongsmatch där han petar in en puck där Kopacka ändå gjorde det stora jobbet. Handlar det om att man lovat Oskar Lindblom att han ska få spela med lillebrorsan här tycker jag det är rent oproffsigt.

Ohlsson blev ju också åsidosatt under slutspelet förutom när Ölund var avstängd och då tyckte jag inte riktigt att han höll måttet. Leijon lyckades inte ens slå sig in i ett uselt Västerås. Tycker bredden är ett rätt stort problem för oss som man inte kan vifta bort bara sådär. Får se om Alcén kommer till den insikten också.
Kommentera