Brynäs IF

723315 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2721370

Sv: A propósito de nada
JawKee: Återstå att se? Finns en anledning till att Tärnström fick spela oerhört mycket mer i HA än Lindblom och varför Lindblom var helt petad i slutspelet. Jag ser det som helt orimligt att han ska hålla för en tredjekedja i SHL helt plötsligt då och jag tycker också det är udda att han ens fick förlängt och en försäsongsmatch där han petar in en puck där Kopacka ändå gjorde det stora jobbet. Handlar det om att man lovat Oskar Lindblom att han ska få spela med lillebrorsan här tycker jag det är rent oproffsigt.

Ohlsson blev ju också åsidosatt under slutspelet förutom när Ölund var avstängd och då tyckte jag inte riktigt att han höll måttet. Leijon lyckades inte ens slå sig in i ett uselt Västerås. Tycker bredden är ett rätt stort problem för oss som man inte kan vifta bort bara sådär. Får se om Alcén kommer till den insikten också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Att Alcén lovat Oskar att lillebror ska få en plats i laget för att komma hem har jag väldigt svårt att se. Det vore ytterst oprofessionellt och i förlängningen potentiellt förödande för gruppen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Det är väl klart det återstår att se? Det är en ny säsong. Jag försöker inte vifta bort någonting, jag håller mig optimistiskt neutral tills jag ser vad utfallet blir. Jag tycker det är överkomligt att bara vara osäker på en plats i forwardsuppsättningen jämfört med åren innan. Sen tycker inte jag att tredjekedjan är svag, men som sagt - Hellre en stark fjärdekedja.
Hugo Lejon spelar i J20. Ohlsson hamnar ju i ett svårare läge då han är center, lite svårare att få en plats där.

Jag förstår din oro, den är inte obefogad. Men det finns en anledning till att ingen av oss jobbar i Brynäs också, de har nog större koll på sina spelare. Köper dock oron att Oskar Lindblom fått till någon deal för lillebrorsan. Men en spelare förra säsongen och denna säsongen är INTE samma sak, mycket kan hända på en offseason. Jag håller mig fortsatt optimistisk och avvaktande.
Kommentera