Brynäs IF

723315 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2721374

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Det är väl klart det återstår att se? Det är en ny säsong. Jag försöker inte vifta bort någonting, jag håller mig optimistiskt neutral tills jag ser vad utfallet blir. Jag tycker det är överkomligt att bara vara osäker på en plats i forwardsuppsättningen jämfört med åren innan. Sen tycker inte jag att tredjekedjan är svag, men som sagt - Hellre en stark fjärdekedja.
Hugo Lejon spelar i J20. Ohlsson hamnar ju i ett svårare läge då han är center, lite svårare att få en plats där.

Jag förstår din oro, den är inte obefogad. Men det finns en anledning till att ingen av oss jobbar i Brynäs också, de har nog större koll på sina spelare. Köper dock oron att Oskar Lindblom fått till någon deal för lillebrorsan. Men en spelare förra säsongen och denna säsongen är INTE samma sak, mycket kan hända på en offseason. Jag håller mig fortsatt optimistisk och avvaktande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: "Men det finns en anledning till att ingen av oss jobbar i Brynäs också,"

Detta tycker jag är viktigt att lyfta. Inte för att någon här inne har direkt fel i sina tankar/åsikter (man får ju tycka vad man vill). Utan mer för att vi inte vet hur Brynäs tänker. Att de är "klara" inför starten betyder ju inte att de inte ser "problem" som kan uppstå. Det kan ju mycket väl vara så att de redan nu hör sig för kring spelare för att se vilka som kan bli aktuella under hösten också (kommer inte Benn lär t.ex. någon annan värvas in där).

Sen är det väl självklart att alla vill ha ett så starkt lag som möjligt redan vid starten men vi vet alla att det värvas mitt under säsongen också. Brynäs kan ju redan nu ha samtal med X eller Y och vi har ingen aning om det.

Gällande Linus Lindblom så är jag som många andra oroliga eller... mer fundersam över hur tankarna går där och jag ser fram emot att se hur han utvecklats. Han är trots allt bara 21 år (fyllde nyss 21). Kan gå otroligt snabbt i utvecklingen i den åldern (säger inte att det gör det här, utan att det kan göra det). Han är 191cm och väger 87kg så han är ju inte en så liten i.a.f. (vi har ett rätt litet lag sett till storleken).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Spelare kan växa från säsong till säsong absolut men man får vara lite realistisk också. Att gå från extraspelare i ett HA-lag till en tredjekedja i ett SHL-lag är ett otroligt stort steg som känns ganska orimligt att man lyckas ta över en sommar. All eloge om han lyckas men det är något vi bör se som en bonus isf även om vi tyvärr satt oss i en sits där vi är mer eller mindre beroende av det. Jaja det här blir mitt sista inlägg om saken, tror inte vi kommer längre.
Kommentera