Brynäs IF

723315 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2721381

Sv: A propósito de nada
JawKee: "Men det finns en anledning till att ingen av oss jobbar i Brynäs också,"

Detta tycker jag är viktigt att lyfta. Inte för att någon här inne har direkt fel i sina tankar/åsikter (man får ju tycka vad man vill). Utan mer för att vi inte vet hur Brynäs tänker. Att de är "klara" inför starten betyder ju inte att de inte ser "problem" som kan uppstå. Det kan ju mycket väl vara så att de redan nu hör sig för kring spelare för att se vilka som kan bli aktuella under hösten också (kommer inte Benn lär t.ex. någon annan värvas in där).

Sen är det väl självklart att alla vill ha ett så starkt lag som möjligt redan vid starten men vi vet alla att det värvas mitt under säsongen också. Brynäs kan ju redan nu ha samtal med X eller Y och vi har ingen aning om det.

Gällande Linus Lindblom så är jag som många andra oroliga eller... mer fundersam över hur tankarna går där och jag ser fram emot att se hur han utvecklats. Han är trots allt bara 21 år (fyllde nyss 21). Kan gå otroligt snabbt i utvecklingen i den åldern (säger inte att det gör det här, utan att det kan göra det). Han är 191cm och väger 87kg så han är ju inte en så liten i.a.f. (vi har ett rätt litet lag sett till storleken).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Nynnar på denna varje gång Kopacka gör mål

” Ko-ack-ack-a, Kopack ack a, Kopacka gjorde mål.
Ko-ack- ack- a , Kopack ack a. Kopacka gjorde mål!”

Melodin känd från midsommar ☀️
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Håller med!

Linus spelar i en helt annan roll i säsongens tredjekedja. med Ölund och en Kopacka som är en sniper. Nu har jag inte haft så bra koll på Linus vad exakt hans styrkor är, men han har ju en stor kropp som du säger, så om han är duktig på att vinna puck och lägga bra passningar så kan det ju få ett bra utfall. Han måste inte direkt vara en bra målgörare då han har Kopacka med sig. Jag håller mig lätt optimistisk och väntar och ser vad utfallet blir. Tänker inte döma ut honom :)
Kommentera