Brynäs IF

723332 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2721938

Sv: A propósito de nada
Attila: Jag tror att det kanske kan vara nyttigt att ha Silfverberg i kedja 2-3 ett tag i början istället, för att sänka pressen på honom, om det nu sänker det. Jag vet inte vad ni andra tror? Jag tror att han känner rätt stark press redan. Jag kan ju ha helt fel dock, men det är ett helt nytt spelsätt han förväntas spela egentligen. Känns också som att det fanns en anledning till att man satte Linus högre upp i kedjorna, visserligen är det försäsong, men dom lär ju se någonting i honom.
Vad tyckte vi om Lejon? Såg någon enstaka fin sekvens med honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Jag kanske ser mer än vad än som finns, men jag tyckte mig se idag att Silfverberg har verktyg för att vara en dominant kraft för Brynäs. MEN..det var också bara den andra träningsmatchen. Tyckte dock han såg rätt jäkla vass och stark ut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Silfverberg är fullblodsproffs och sätter nog störst press på sig själv. Han vill visa alla att han inte kommit hem för att varva ner. Han verkar hursomhelst vara i grym form fysiskt, stark som en oxe i närkamperna och bra klipp i åkningen.

Mycket som var ett fall framåt idag mot Timrå matchen trots att vi saknade flertalet tongivande spelare. Tror både spelare och tränare åkte den korta vägen hem från Sandviken med en ganska god känsla.

Tycker en spelare som Schroeder spelade upp sig rejält i 2:a perioden och framåt. Stark i tekningarna och med några fina pass som borde (kunde) resulterat i mål. Han hade ju dessutom ett gäng avslut själv.

Men målen kommer att komma, där är iaf inte jag orolig. Gäller bara att vi släpper in färre än vi gör…
Kommentera