Brynäs IF

723332 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2721942

Sv: A propósito de nada
JawKee: Silfverberg är fullblodsproffs och sätter nog störst press på sig själv. Han vill visa alla att han inte kommit hem för att varva ner. Han verkar hursomhelst vara i grym form fysiskt, stark som en oxe i närkamperna och bra klipp i åkningen.

Mycket som var ett fall framåt idag mot Timrå matchen trots att vi saknade flertalet tongivande spelare. Tror både spelare och tränare åkte den korta vägen hem från Sandviken med en ganska god känsla.

Tycker en spelare som Schroeder spelade upp sig rejält i 2:a perioden och framåt. Stark i tekningarna och med några fina pass som borde (kunde) resulterat i mål. Han hade ju dessutom ett gäng avslut själv.

Men målen kommer att komma, där är iaf inte jag orolig. Gäller bara att vi släpper in färre än vi gör…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Hade Schroeder haft siktet inställt hade han pangat in 4 mål idag, med en straff på det också! Märks att ringrosten sitter kvar...
Silfver och Lindblom Jr superb, Larsson likaså. Rödin verkar piggare än någonsin och Djoos och D´Astous lirar fint.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Håller med er båda! Tror Silfverberg kommer vara ett monster i Brynäströjan övertid och kanske framförallt i omklädningsrummet. Med den vinnarskallen han har. Vara en påminnelse att alltid jobba stenhårt i varje situation. Han kommer lyckas bra vilken kedja han än spelar i, tvivlar inte för fem öre på det.

Om jag inte såg fel så såg det ut som Lejon åkte själv med pucken och körde in rakt framför mål in i gröten och försökte få till ett avslut. Om jag såg rätt och det var Lejon som gjorde det så tycker jag det indikerar att han är rätt respektlös och inte alls rädd för att hoppa in i gröten trots sin ålder. Det är fina signaler.

Oskar kommer kanske behöva lite tid. Men som vi har sagt så är det bara den andra försäsongsmatchen. Linus ser absolut riktigt rejäl ut. Positiva vibbar!
Kommentera