Brynäs IF

723332 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2721945

Sv: A propósito de nada
Jugge: Håller med er båda! Tror Silfverberg kommer vara ett monster i Brynäströjan övertid och kanske framförallt i omklädningsrummet. Med den vinnarskallen han har. Vara en påminnelse att alltid jobba stenhårt i varje situation. Han kommer lyckas bra vilken kedja han än spelar i, tvivlar inte för fem öre på det.

Om jag inte såg fel så såg det ut som Lejon åkte själv med pucken och körde in rakt framför mål in i gröten och försökte få till ett avslut. Om jag såg rätt och det var Lejon som gjorde det så tycker jag det indikerar att han är rätt respektlös och inte alls rädd för att hoppa in i gröten trots sin ålder. Det är fina signaler.

Oskar kommer kanske behöva lite tid. Men som vi har sagt så är det bara den andra försäsongsmatchen. Linus ser absolut riktigt rejäl ut. Positiva vibbar!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Håller med om Silfverberg, han ser bestämd och taggad ut, det märks redan.
Tycker det var kul att se Johan Larsson idag också, tidigt att säga givetvis men tycker han ser ganska rapp ut, hans testvärden sägs ju vara bättre än när han kom tillbaka till oss. Hoppas han gör en bra säsong, finns mycket där.
Kommentera