Brynäs IF

723332 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2721950

Sv: A propósito de nada
Vad säger ni om en fysisk defensiv pjäs in på backsidan efter den här matchen då? Spelskickligheten bakifrån såg trevlig ut idag.

Funderade lite på Schroeder och om han kanske kunde må bra av att lira med Larsson inledningsvis för att komma in i ligan. Han har sagt själv att han kan gå på en kant också, och tyckte det såg intressant ut att ställa upp laget därefter:

(Kedjor ej i nummerordning, bästa trio för kvällen spelar)

Lindblom Ölund Rödin
Indrasis Larsson Schroeder
Trivigno Vesel Silfverberg
Kopacka Scott Ohlsson

Att jämföra med hur vi spelade tidigt under degraderingssäsongen:

Scott Björninen Rödin
Timashov Larsson Palve
Olesen Ölund Eklind
Kvist Birgersson Strömgren/Ljungkrantz


Funkar han på kanten känns vi inte lika skadekänsliga heller, på centersidan tycker jag redan vi har ett bra djup med Scott, Ohlsson som jag tror mycket på och ett par spännande namn i j20 därtill i Hillström och Meijer. Inte som att en nykomling måste ha någon poängliga-center heller utan med vår målsättning duger nog stabila tvåvägspjäser som kan ligan gott.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bob: "Vad säger ni om en fysisk defensiv pjäs in på backsidan efter den här matchen då? Spelskickligheten bakifrån såg trevlig ut idag. "

Nu saknades iofs Bertilsson men visst saknas det en till defensiv pjäs där bak. Tycker Brynäs gjorde en bra match men det är framför mål det avgörs. Örebro lyckades vinna kamper framför mål och göra 2 mål. Det kommer att kännas otroligt frustrerande under säsong om det sker när man i övrigt spelar bra..

Åt andra hållet så tycker jag det märks att Silfverberg men framförallt Oscar Lindblom tar sig in i "rätt" ytor framför mål för att göra mål. Tror Larsson tjänade extremt mycket igår på att lira med Lindblom.

Tycker det ser väldigt intressant ut framöver och det blir kul att följa laget under försäsongen och se vilka som passar ihop och om någon spelartyp saknas.

Tycker dessutom att Larsen, Linus Lindblom, Olsson och Lejon såg helt ok ut. Var betydligt mer orolig att dessa spelare inte skulle hänga med.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bob: Kan väl inte säga bu eller bä på det med Schroeder på kant. Men du saknar en Lindblom, som troligtvis är Linus. Som varit en av våra hetaste spelare nu på försäsongen, är gärna honom i laget. Tror inte på Oskar med Ölund och Rödin, tror inte vi får ut lika mycket av Oskar då. Jag håller nog gärna Oskar med Larsson. Jag tror det kommer funka jävligt bra, sen tredjeplatsen i den kedjan kan vara rätt öppen.
Kittlar lite att köra Silfver med Ölund och Kopacka också.
Kommentera