Brynäs IF

723332 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2721975

Sv: A propósito de nada
Bob: "Vad säger ni om en fysisk defensiv pjäs in på backsidan efter den här matchen då? Spelskickligheten bakifrån såg trevlig ut idag. "

Nu saknades iofs Bertilsson men visst saknas det en till defensiv pjäs där bak. Tycker Brynäs gjorde en bra match men det är framför mål det avgörs. Örebro lyckades vinna kamper framför mål och göra 2 mål. Det kommer att kännas otroligt frustrerande under säsong om det sker när man i övrigt spelar bra..

Åt andra hållet så tycker jag det märks att Silfverberg men framförallt Oscar Lindblom tar sig in i "rätt" ytor framför mål för att göra mål. Tror Larsson tjänade extremt mycket igår på att lira med Lindblom.

Tycker det ser väldigt intressant ut framöver och det blir kul att följa laget under försäsongen och se vilka som passar ihop och om någon spelartyp saknas.

Tycker dessutom att Larsen, Linus Lindblom, Olsson och Lejon såg helt ok ut. Var betydligt mer orolig att dessa spelare inte skulle hänga med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Håller med i mångt och mycket. Man kan säga vad man vill om Lindblom jr, men han är där när det hettar till. Han har ju även en stor kropp som kan behövas i vårt något småvuxna lag.

Tycker även det var roligt att se Lejon, gjorde definitivt inte bort sig. Hans inbrott från vänsterkanten där jag tror avslutet tog högst upp på Enroths axel var värd ett bättre öde. Men härligt initiativ! Lindblom sr tror jag bara kommer att bli bättre ju längre försäsongen går, men iskall i avslutet där han väntar ut Enroth.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: "Tycker dessutom att Larsen...."

Larsen gjorde dock oerhört många felpass och var väl ensam back att tappa pucken om och om igen? Till och med kommentatorn påpekade att Larsen slarvade med pucken. De andra håller jag med till 100% om dock!
Kommentera