Brynäs IF

723332 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2722032

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Tror Örebros tränare vill tona ned kritiken efter två horribla matcher. Niklas Eriksson vill nog undvika att det låter ungefär som i VIK som också torskat två matcher där den andra var med 8-2 mot SSK. Man har nog bekymmer med Holm och den uteblivna spetscentern....

Örebro kvalar om man inte skärper sig rejält skulle jag säga. Jag såg dock ingenting av något hårt jobb, linjer i spelet eller överhuvudtaget den inställning han tycktes gilla.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K: Det är mycket möjligt att Eriksson gillade spelarnas attityd och delar av försvarsspelet. Givetvis måste han använda bomullsvantar¨i medierna, det är nog en ganska skör grupp med tanke på vad som hänt där det senaste året.

Du är väldigt konsekvent med att alltid vinkla det till att Brynäs motståndarlag är värdelösa när Brynäs är det bättre laget. Samma sak i Hockeyallsvenskan, där alla helt plötsligt blev skitdåliga när Brynäs gjorde entré, och där alla givetvis var mycket bättre under alla Modos 7 allsvenska år. Det blir lite komiskt att du aldrig bara kan medge att Brynäs har gjort något bra.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: Verkligen, gode Eriksson svettas nog lagom, om han avsätter föregående tränaren, för att sedan kliva ner från sportchefsrollen till tränare och leda Örebro till kval....
Kommentera