Brynäs IF

723335 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2722037

Sv: A propósito de nada
J F K: Det är mycket möjligt att Eriksson gillade spelarnas attityd och delar av försvarsspelet. Givetvis måste han använda bomullsvantar¨i medierna, det är nog en ganska skör grupp med tanke på vad som hänt där det senaste året.

Du är väldigt konsekvent med att alltid vinkla det till att Brynäs motståndarlag är värdelösa när Brynäs är det bättre laget. Samma sak i Hockeyallsvenskan, där alla helt plötsligt blev skitdåliga när Brynäs gjorde entré, och där alla givetvis var mycket bättre under alla Modos 7 allsvenska år. Det blir lite komiskt att du aldrig bara kan medge att Brynäs har gjort något bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Du är ganska konsekvent i att överdriva rejält. Du skriver sju år i hockeyallsvenskan, när jag aldrig någonsin skrivit det utan det är en väldigt stör lögn. Det var den sämsta sedan 19/20 då Löven gjorde den bästa säsong ett lag någonsin presterat i HA. Innan dess var det inte alls samma nivå med två eller fler riktigt bra lag. Ifjol var ett undantag när endast ni var bra.
Dvs, jag tycker likadant som rinkside-podden och många andra som följer HA, även om det inte passar dig.

Jag tycker Timrå var riktigt bra mot er, förutom att de tappade lite väl mycket folk i sni forechecking. Jag hade kunnat såga den matchen också, men jag tycker den var betydligt bättre än den igår tempomässigt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Årsmöte kl 18.30 👍
Ser fram emot det. Gäller bara att inte rösta fel så att flaggor, hejaramsor eller annat blir förbjudna på ståplats
Kommentera