Brynäs IF

723357 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2722681

Sv: A propósito de nada
JawKee: Lyssnade på Rinkside Modo avsnittet idag.
Och Mattias Persson? Som ska börja bevaka Brynäs är ingen som lägger vantarna emellan.

Han har ju bevakat modo i 3 år, så trots att han bott där uppe och bevakat "varke" dag så var han inte direkt optimistisk över modos kommande säsong.
Men vad vet han..

Däremot så kan det bli en annan ton på rapporteringen runt Brynäs framöver.
Det kan nog vara bra att det ställs andra frågor än de som Sasse ibland ställer.
Blir nog bra det här..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mk: Tror också det blir bra med Mattias Persson som Brynäsbevakare. Dels verkar han vara duktig, dels genererar det i mer bevakning. All utökad bevakning är ju bra för oss intresserade.

Hockeynews har ju väldigt få antställda, så det är också intressant rent strategiskt att de väljer att placera en anställd i Gävle. Han borde rimligtvis inte ha sociala skäl att flytta till just Gävle. Det är förmodligen en reflektion av det enorma intresset som finns för Brynäs runt om i landet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mk: Tycker väl Mattias var hyggligt optimistisk. Han sade att MoDo ska kategoriseras som ingemansland, för man är för bra för att tvingas kvala.
Han har nog fel om årets värvning. Nog för att LaDue var oerhört bra, men Winberg lär vara vår bästa back med LaDue som tvåa och därmed är bästa värvnignen. Om nu inte Olofsson med sina 0,87 poäng per match i Schweiz är bästa värvningen.

I avsnittet om Luleå fick ni er en liten känga också. Man pratade om att Brian O'Neill gjorde 54 poäng en säsong i Jokerit, medan Jordan Schroeder samma säsong och i samma lag bara orkade med 35 poäng. Båda är tänkta som förstecentrar, men luleåjournalisten tyckte att det sade en del om lagen... (Själv tycker jag att han överskattar Luleå, men det är en annan diskussion)
Kommentera