Brynäs IF

723355 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2722694

Sv: A propósito de nada
mk: Tycker väl Mattias var hyggligt optimistisk. Han sade att MoDo ska kategoriseras som ingemansland, för man är för bra för att tvingas kvala.
Han har nog fel om årets värvning. Nog för att LaDue var oerhört bra, men Winberg lär vara vår bästa back med LaDue som tvåa och därmed är bästa värvnignen. Om nu inte Olofsson med sina 0,87 poäng per match i Schweiz är bästa värvningen.

I avsnittet om Luleå fick ni er en liten känga också. Man pratade om att Brian O'Neill gjorde 54 poäng en säsong i Jokerit, medan Jordan Schroeder samma säsong och i samma lag bara orkade med 35 poäng. Båda är tänkta som förstecentrar, men luleåjournalisten tyckte att det sade en del om lagen... (Själv tycker jag att han överskattar Luleå, men det är en annan diskussion)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K: Jag tog det inte som att vi fick oss en känga i det avsnittet. Hörde inte någon säga att Schroeder "bara orkade med 35p". Hörde däremot att dom sa att de två var de enda som stack ut. Var inte mycket snack om Schroeder. Tar det nog mer som positivt att han lyftes med O'Neill. Schroeder är ju en klass under honom så klart, som jag ser det, men O'Neill är bra mycket mer skadekänslig skulle jag säga.
Kommentera