Brynäs IF

723688 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2723403

Sv: A propósito de nada
Peja: Det finns så klart en budget att förhålla sig till också, men jag håller med om att framförallt en stabil pjäs på backsidan behöver vi få in.

Känns nästan som att Alcén fått någon form av förhandsbesked av Benn, typ ”vi kommer bara förlossningen går bra”. Om inte är det nästan tjänstefel om Alcén inte letar back nu.

- Andersson är oprövad i SHL
- D’Astous är oprövad i SHL.
- Lindstein var inte bra senast i SHL, dock 17/18 år då.

Larsen och Johannesson håller inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Det finns ju teorier om att Benn kommer tillbaka såvida ingenting oväntat sker vid förlossningen. Om man har råd med Benn, så har man ju råd med någon annan back istället, och ett sådant besked från Benn skulle kunna förklara varför Alcén har sådant tålamod med hans beslut.

Bredden framåt är inte heller i närheten av tillräckligt bra. Tror man hade tjänat mycket på att värva 1-2 välscoutade budgetspelare där, förhoppningsvis ingår det i planen att invänta någon från Nordamerika. Finns ju fortfarande ganska många bra spelare tillgängliga.

Om man kollar på exempelvis Malmö, så har de en helt annan numerär i sin fw-uppsättning. De har gjort allsvenska värvningar som har breddat den.
Kommentera