Brynäs IF

723688 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2723405

Sv: A propósito de nada
Jugge: Det finns ju teorier om att Benn kommer tillbaka såvida ingenting oväntat sker vid förlossningen. Om man har råd med Benn, så har man ju råd med någon annan back istället, och ett sådant besked från Benn skulle kunna förklara varför Alcén har sådant tålamod med hans beslut.

Bredden framåt är inte heller i närheten av tillräckligt bra. Tror man hade tjänat mycket på att värva 1-2 välscoutade budgetspelare där, förhoppningsvis ingår det i planen att invänta någon från Nordamerika. Finns ju fortfarande ganska många bra spelare tillgängliga.

Om man kollar på exempelvis Malmö, så har de en helt annan numerär i sin fw-uppsättning. De har gjort allsvenska värvningar som har breddat den.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Vad tycker ni om försäsongströjorna? Jag gillar nog bäst de som liknar förra årets tröjor som tex Lifs, Tiks och Örebros. Dock många tröjor med klubbnamn i röd text som estetiskt inte passar tex Frölunda, Malmö och RBK.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:

Jag anser också att en bra defensiv back behövs.

Gällande forwards så är jag dock inte orolig. Just nu ses ju följande spelare som ordinarie:

Rödin
Shroeder
Lindblom

Silfverberg
Larsson
Indrasis

Kopacka
Vesel
Trivigno

Scott
Ölund


Sen får Lindblom och Lejon tampas om sista platsen (just nu)

Sen finns Ohlsson som är en Ölund-typ som kan fulla luckan som fjärdecenter.

Men med tanke på den talang som finns bland J20-spelarna så ser jag ingen oro även om det skulle uppstå ett par skador.

Svrcek, Sundqvist, Hillström, Cedrik Johansson och Meijer kan alla gå in och göra hyfsat ifrån sig i en fjärdekedja.

Nog för att ingen av dessa förutom möjligen Meijer och Hillström är spelartyper för en fjärdekedja så har laget många skickliga defensiva forwards som ändå gör det möjligt för en ung talang att gå in och våga fokusera på det han är bra på.

Vill vi att spelare som Svrcek, Sundqvist och Hillström stannar i truppen i 2–3 år till så gäller det också att ge dem chansen till och från i a-laget. För de kommer bli draftade och då gäller det att ha en plan med dem innan de lämnar för Nordamerika.

Gällande Lejon och Ohlsson så hoppas vi väl att de får utvecklas och vara i Brynäs trupp många säsonger framöver. Jag är helt säker på att Ohlsson kommer bli en bra tredjecenter i SHL på sikt. Och Lejon kommer bli en producerande toppspelare.
Kommentera