Brynäs IF

723688 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2723408

Sv: A propósito de nada
Peja:

Jag anser också att en bra defensiv back behövs.

Gällande forwards så är jag dock inte orolig. Just nu ses ju följande spelare som ordinarie:

Rödin
Shroeder
Lindblom

Silfverberg
Larsson
Indrasis

Kopacka
Vesel
Trivigno

Scott
Ölund


Sen får Lindblom och Lejon tampas om sista platsen (just nu)

Sen finns Ohlsson som är en Ölund-typ som kan fulla luckan som fjärdecenter.

Men med tanke på den talang som finns bland J20-spelarna så ser jag ingen oro även om det skulle uppstå ett par skador.

Svrcek, Sundqvist, Hillström, Cedrik Johansson och Meijer kan alla gå in och göra hyfsat ifrån sig i en fjärdekedja.

Nog för att ingen av dessa förutom möjligen Meijer och Hillström är spelartyper för en fjärdekedja så har laget många skickliga defensiva forwards som ändå gör det möjligt för en ung talang att gå in och våga fokusera på det han är bra på.

Vill vi att spelare som Svrcek, Sundqvist och Hillström stannar i truppen i 2–3 år till så gäller det också att ge dem chansen till och från i a-laget. För de kommer bli draftade och då gäller det att ha en plan med dem innan de lämnar för Nordamerika.

Gällande Lejon och Ohlsson så hoppas vi väl att de får utvecklas och vara i Brynäs trupp många säsonger framöver. Jag är helt säker på att Ohlsson kommer bli en bra tredjecenter i SHL på sikt. Och Lejon kommer bli en producerande toppspelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: De som fightas om 12:e forwardsplatsen i Brynäs hade fightats om typ 15:e forwardsplatsen i de flesta andra SHL-klubbarna. Ett par skador och Brynäs kommer mönstra en fjärdekedja som kanske inte ens hade gått in som fjärde i Västerås. Det håller inte. Så byggde man kanske SHL-lag för några år sedan, men inte längre. Det är väldigt tydligt att även de tilltänkta SHL-bottenlagen har en mycket bättre fw-bredd än Brynäs.
Kommentera