Brynäs IF

723723 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2723607

Sv: A propósito de nada
Peja: "Lindblom och Lejon visserligen är unga"

Här är det dock viktigt att göra skillnad på ung och ung. Lejon räknar nog med att spela i J20 största delen av tiden då han är född 05 och får spela där. Lindblom får inte spela där då han är född 03 (jag vet att du vet detta, bara påpekar skillnaden).

Utan att veta hur ekonomin ser ut hade jag gärna tagit in några mer etablerade spelare (som du säger) för bottenfemmorna och sen lånat ut Lindblom, Kasper och kanske Lejon till HA (om inte J20 är bättre för honom denna säsong, det vet jag inte). Och om de lyckas bra i HA kan man ju "ta hem dem" vid behov ifall skador uppstår. Tror som du att det inte behöver bli särskilt dyrt heller.

Men detta är ju sagt utan att veta hur Brynäs tänker och ifall de redan nu jobbar på att värva mer eller om de har helt stängt eller något sånt alls. Skulle i.a.f. bli väldigt förvånad om vi klarar oss utan en enda "värva under säsongen-värvning" kommande säsong sett till hur laget ser ut just nu (räknar ej in Benn här då han inte tackats av än).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve:
Har någon ställt en rak fråga till Alcen varför Benn inte är officiellt avtackad ännu?

Jag har inte läst något om det!

Hade varit intressant att höra svaret.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: J20 får ha med några överåriga i varje seriematch, det är bara i slutspelet som klubbarna har kommit överens om att inte ha det. Däremot kanske inte så utvecklande/stimulerande för Lindblom att spela J20 ännu en säsong, särskilt inte när han spelade ganska mycket allsvensk hockey 23/24.
Kommentera