Brynäs IF

723723 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2723605

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Du tror det är svårt att hitta bättre och färdigare spelare än Lindblom och Lejon som skulle acceptera att börja som 12:e forward och jobba sig uppåt i hierarkin?

Det du glömmer i ditt resonemang kring att så många skulle tacka nej är att många som är lite äldre och har gjort sina allsvenska år går och drömmer om att få SHL-kontrakt. Dessutom har ju massvis med allsvenska spelare skrivit på för mindre roller, Ljungkrantz skrev på för Färjestad för att börja som typ 15:e forward men Brynäs skulle inte locka någon ens med en plats på 12 forwards?

Nä, där tror jag att du har helt fel. Min poäng här är också att exempelvis Lindblom och Lejon visserligen är unga, men mer etablerade allsvenska spelare är mycket bättre just nu och många av dom törstar säkerligen efter SHL-kontrakt.

På samma sätt hade det självklart gått att värva en allsvensk back av betydligt högre kaliber än Larsen och Johanesson.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ”Det du glömmer i ditt resonemang kring att så många skulle tacka nej är att många som är lite äldre och har gjort sina allsvenska år går och drömmer om att få SHL-kontrakt. Dessutom har ju massvis med allsvenska spelare skrivit på för mindre roller”.

Det kan hända att jag ”har helt fel” som du uttrycker. Men då får du gärna ge mig lite exempel på vilka alla dessa törstande spelare hade kunnat vara.
OBS! Håll dig till forwards, det är inte vår backsida som jag diskuterar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: "Lindblom och Lejon visserligen är unga"

Här är det dock viktigt att göra skillnad på ung och ung. Lejon räknar nog med att spela i J20 största delen av tiden då han är född 05 och får spela där. Lindblom får inte spela där då han är född 03 (jag vet att du vet detta, bara påpekar skillnaden).

Utan att veta hur ekonomin ser ut hade jag gärna tagit in några mer etablerade spelare (som du säger) för bottenfemmorna och sen lånat ut Lindblom, Kasper och kanske Lejon till HA (om inte J20 är bättre för honom denna säsong, det vet jag inte). Och om de lyckas bra i HA kan man ju "ta hem dem" vid behov ifall skador uppstår. Tror som du att det inte behöver bli särskilt dyrt heller.

Men detta är ju sagt utan att veta hur Brynäs tänker och ifall de redan nu jobbar på att värva mer eller om de har helt stängt eller något sånt alls. Skulle i.a.f. bli väldigt förvånad om vi klarar oss utan en enda "värva under säsongen-värvning" kommande säsong sett till hur laget ser ut just nu (räknar ej in Benn här då han inte tackats av än).
Kommentera