Brynäs IF

723723 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2723637

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Kan inte se att de skulle vara sämre lämpade i breddroller än spelarna som Brynäs har där nu. Däremot är de bättre och framförallt färdigare spelare. I synnerhet någon med fysik och/eller snabbhet hade varit bra att bredda med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Ser bara inte riktigt poängen i att ta in spelare som inte är rätt lämpade för rollen de är tilldelade. Visst, de är säkert bättre spelare än Lejon/Lindblom men det gör inte laget någon avsevärt mycket bättre om de ändå inte kan bidra med sina styrkor.
En offensiv Pistek kommer inte lyfta laget i att gå från en framträdsnde roll i BIK till att lira 5-7 minuters sarg ut i en fjärdekedja, det är min syn på det.
Jag hade gärna sett en breddning av truppen, tro mig, men jag är lite emot tanken att bara ta in kroppar som egentligen inte är lämpade för uppgiften.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Olhaver exempelvis, som jag själv är lite svag för, gick ju till Mora. Jag misstänker att han blivit erbjuden en ganska stor roll där med tanke på vad Mora tappat.

Att väga det mot att komma till Brynäs för att tävla om 12:e platsen.. Jag tror inte pengarna skiljer nämnvärt heller för en sådan roll.
Kommentera