Brynäs IF

723723 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2723647

Sv: A propósito de nada
Peja: Ser bara inte riktigt poängen i att ta in spelare som inte är rätt lämpade för rollen de är tilldelade. Visst, de är säkert bättre spelare än Lejon/Lindblom men det gör inte laget någon avsevärt mycket bättre om de ändå inte kan bidra med sina styrkor.
En offensiv Pistek kommer inte lyfta laget i att gå från en framträdsnde roll i BIK till att lira 5-7 minuters sarg ut i en fjärdekedja, det är min syn på det.
Jag hade gärna sett en breddning av truppen, tro mig, men jag är lite emot tanken att bara ta in kroppar som egentligen inte är lämpade för uppgiften.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Det är inte hugget i sten att den spelaren hade blivit fastcementerad i fjärde. Bobby-Vesel-Scott framstår som en utmärkt fjärdekedja, och då skulle ju i så fall Lindblom (eller någon av spelarna jag nämnde) spela i tredje. Så det blir ju konstigt att diskutera kring de här spelarnas lämplighet att spela i fjärde när det i sig kanske inte stämmer.

Och som sagt, som Brynäs bygger laget med 6 SHL-mässiga backar och 11 SHL-mässiga kedjespelare är så som man byggde lagen förr i tiden. Numera har SHL-lagen en helt annan bredd, förutom Brynäs då. Brynäs sätt att skippa bredden sticker ut i konkurrensen, och jag ser det som mycket osannolikt att Alcén bygger laget på ett smartare sätt än de övriga. Kring just bredden verkar Alcén inte ha lärt sig läxan av degraderingen.
Kommentera