Brynäs IF

723723 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2723651

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Det är inte hugget i sten att den spelaren hade blivit fastcementerad i fjärde. Bobby-Vesel-Scott framstår som en utmärkt fjärdekedja, och då skulle ju i så fall Lindblom (eller någon av spelarna jag nämnde) spela i tredje. Så det blir ju konstigt att diskutera kring de här spelarnas lämplighet att spela i fjärde när det i sig kanske inte stämmer.

Och som sagt, som Brynäs bygger laget med 6 SHL-mässiga backar och 11 SHL-mässiga kedjespelare är så som man byggde lagen förr i tiden. Numera har SHL-lagen en helt annan bredd, förutom Brynäs då. Brynäs sätt att skippa bredden sticker ut i konkurrensen, och jag ser det som mycket osannolikt att Alcén bygger laget på ett smartare sätt än de övriga. Kring just bredden verkar Alcén inte ha lärt sig läxan av degraderingen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Ta Fortier. Tredjekedja i Löven pga begränsat spelsinne. Ruskigt fart på skridskorna, hygglig defensiv och nästan ett hot i boxplay. Sedan gör han för lite mål på de chanser han skapar och alla mål är typ highlights. Han hade inte gjort bort sig i en fjärdekedja i SHL.

Mycket svårare att få in en producerande spelare som ska anpassa sig till en defensiv roll.
Kommentera