Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2724227

Sv: A propósito de nada
Peja:
Benn skulle kunna vara en av seriens bästa defensiva backar och förmodligen BIFs bästa back. Det är just spelartypen jag tänker på. Självklart lär Alcen tacka ja till Söderström om det blir aktuellt men är det verkligen det ni behöver mest?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
DIFFEN: Söderström är en bra 2-vägs back som jag skulle ta alla dagar i veckan om han skulle vilja komma hem för en omstart. Samtidigt är ju inte Benn en renodlat defensiv back, han gjorde ändå 22p på 39 matcher i HA.

Men vi får väl avvakta och se om någon alls av Söderström eller Benn är aktuella.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
DIFFEN: Benn var grym i slutspelet men i serielunken visade han inte upp ett spel av hög SHL-klass. I motsats till för ett år sedan har han inte haft en NHL-försäsong nu heller. Säkert skulle han vara bra i SHL men att han skulle vara en av seriens bästa defensiva backar har jag ändå svårt att tro. I det stora hela var han dessutom mer av en tvåvägsback än en renodlad defensiv back.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
DIFFEN: "är det verkligen det ni behöver mest?"

Absolut inte. Det är nog ingen som realistiskt tror på Söderström ens. Klart det kittlar med ännu en hemvändare och självklart hade inget lag tackat nej till honom. Men det betyder inte att det är en sån spelare vi behöver mest. Tror själv att Benn skulle vara ett mycket bättre tillskott sett till vad Brynäs behöver just nu, som du själv säger.
Kommentera