Brynäs IF

722863 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2725190

Sv: A propósito de nada
Janne G: Jo jag var också där och såg ett lag dominera så fullständigt att kan tyvärr tappade ödmjukheten med dåliga pucktapp och baklängesmål som konsekvenser. Och en domare vars inträde på isen inför tredje perioden applåderades av hemmapubliken, vilket var symboliskt på något sätt. AIK hade ju knappt ett anfall i spel 5 mot 5 de första 50 minutrarna av matchen och domarens förmåga att lyckas hitta Brynäsutvisningar var imponerande.

Brynäs bristande ödmjukhet får tränarna fixa, försvarsspelet som fallerade handlade i stort sett bara om en spelares individuella nivå, det problemet måste sportchefen värva bort.

När gäller själva evenemanget, så tycker jag att AIK borde kunna haft en tyst minut för bröderna Gaudreau innan matchen. Hockeyvärlden är så pass liten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja, det var väl i princip spel mot ett mål i 60 minuter. Våra spelare kände att dom var överlägsna och började mer eller mindre lattja hockey, tappa puckar och AIK tackade förstås för bjudningarna.
En typisk och tidig försäsongsmatch av ett lag som har flera nya och skickliga spelare att skola in.
Ödmjukheten kommer successivt mer och mer ju närmare allvaret vi kommer.
Efter Silfverbergs 2-1 trodde man att det var klart, innan dess såg det Ok ut.
Den här förlusten var nog nyttigare för Gällstedt än om vi hade vunnit och AIK inte hade lyckats förvalta alla chanser vi bjöd dom på...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: håller med om en tyst minut för bröderna Gaudreau!
Men att säga att säga AIK inte kunde såra en 5-5 håller jag inte med, det säger lite om självbilden runt Brynäs.

Var lite ödmjuka eller åk ur! Inse ni går in som ett bottenlag.
Kommentera