Brynäs IF

722842 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2725217

Sv: A propósito de nada
Scerban: Jag tror inte alls det är det som är grejen. Dom två första matcherna gick det väldigt bra för Linus. I andra matchen fick han spela med Oskar och Larsson, och då stod Larsson och Oskar för mål och Linus för en assist. Ser det bra ut så fortsätter man väl gärna med samma konstellation?
Med Rödin Scott och Schroeder så tror jag man satt ihop Greg och Anton för att hjälpa Schroeder lite mer eftersom dom två känner varandra utan och innan. Tror inte man ska gå in och övertolka detta med ett redan negativt synsätt från gårdagens match.

Min största oro är garanterat målvakterna. Är jäkligt orolig att det ska falla isär helt och hållet. Laget känns också framtungt. Eller blir det så här när Djoos inte är med? Är han den backen som gör absolut störst skillnad? Känns oroväckande. Känns bara mer och mer som att backsidan är helt jäkla felbyggd. Men man ska väl inte övertolka här heller. Det har bara spelats tre träningsmatcher.
Och vi BÖR gå in med tanken att vi är ett bottenlag i SHL. Nu vet jag inte vart AIK kommer att hamna med jag tror inte skillnaden mellan ett bottenlag i SHL och ett topplag i HA skiljer sig så jävla mycket i nivå. Men med de namn vi har så bör vi vara bättre, helt klart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: "Med Rödin Scott och Schroeder så tror jag man satt ihop Greg och Anton för att hjälpa Schroeder lite mer eftersom dom två känner varandra utan och inna"

Jag tror det är en lite tillfällig kedja till Indrasis är tillbaka. Skulle bli förvånad om man inte kör vidare på Rödin, Larsson och Indrasis då de gjorde det otroligt bra över hela säsongen (vad jag minns) i HA. När spelare saknas kan man passa på att experimentera lite kanske? Rätt konstiga uppställningar hur som helst.

"Men med de namn vi har så bör vi vara bättre, helt klart."
Detta håller jag med om. MEN... Vi har trots allt stundtals spelat ut lagen vi möter (nej, allt är inte perfekt för det). Vi var stora stunder rätt bra mot AIK (ej defensivt), Örebro och Timrå. Hade jag varit Örebro hade jag varit mycket mer orolig än Brynäs efter den match (en match bara så behöver inte betyda något i det långa loppet så klart).

Sen tänker jag inte säga att vårt lag är perfekt byggt för det och jag (som många andra) tycker backsidan är rätt konstig. I går hade vi Larsen i andra backpar. En back som knappast platsade i vårt lag i HA som exempel. Och jag som du oroar mig absolut mest för målvakterna. Sen ska vi komma ihåg att i första matchen (Timrå) hade Persson 92.5% eller något sånt och gjorde en helt okej match. Källgren hade det tuffare med 85% mot Örebro och sen vet vi att Persson hade det otroligt tufft i går också.
Kommentera