Brynäs IF

722798 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2725666

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: Kommentarerna är för övrigt i 2 böcker. T ex Peja, Johannes Hedberg och Jugge är frekvent i MoDo-boken och skriver, så varför ska inte modoiter skriva här? Verkar vara populärt att diskutera över laggränserna och det är väl egentligen inte fel. Sedan finns det flera modoiter som tycker att nämnda BIF- supportrar inte håller så hög klass alla gånger när de skriver i MoDo-boken medan t ex Lira gör det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jan-Erik :

jag vet men skrev här

håller med dig i övrigt
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jan-Erik : ” Kommentarerna är för övrigt i 2 böcker. T ex Peja, Johannes Hedberg och Jugge är frekvent i MoDo-boken och skriver, så varför ska inte modoiter skriva här?”

Jag vet inte vad du räknar som frekvent, jag har skrivit 3 inlägg i modoboken den senaste månaden. Inget av dom är speciellt provocerande heller. Tar du en sån som modomille så är ju det hans hobby att provocera i Brynäs eller Timråboken. Oerhört tragiskt…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jan-Erik : och DrCOX

Som referensram:

Jag har skrivit 16 inlägg i Modos bok det senaste året. Ber om ursäkt för det, skulle dock vilja hävda att jag inte försökt provocera än enda gång.

J F K har skrivit 18 inlägg i Brynäsboken det senaste DYGNET (passande nog efter Brynäs senaste förlust)


Det senaste året har J F K skrivit… 352 inlägg (jo, jag kollade historiken) inlägg i Brynäsboken.

Och det är bara en modoit.

Är ganska säker på att J F K själv skriver fler inlägg här inne än vad alla Brynäsare sammanlagt gör i Modos bok. Jag vet alla fall att J F K skriver fler inlägg här inne i Brynäsboken äv vad jag gör, och då är jag en av de mest aktiva skribenterna i Brynäsforumet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peka gärna fram provocerande inlägg som jag skrivit i Modos bok. Jag är nämligen jäkligt noggrann med att inte gå in i motståndares böcker för att provocera.

Här i Brynäs bok kommer det dock alltid in modo-fans för att provocera när Brynäs förlorar. Nu har ni tydligen börjat med det även när Brynäs förlorar träningsmatcher vilket bör vara något världsrekord i låg och barnslig nivå.

Själva definitionen av mindrevärdeskomplex.
Kommentera