Brynäs IF

722800 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2725676

Sv: A propósito de nada
Jan-Erik : och DrCOX

Som referensram:

Jag har skrivit 16 inlägg i Modos bok det senaste året. Ber om ursäkt för det, skulle dock vilja hävda att jag inte försökt provocera än enda gång.

J F K har skrivit 18 inlägg i Brynäsboken det senaste DYGNET (passande nog efter Brynäs senaste förlust)


Det senaste året har J F K skrivit… 352 inlägg (jo, jag kollade historiken) inlägg i Brynäsboken.

Och det är bara en modoit.

Är ganska säker på att J F K själv skriver fler inlägg här inne än vad alla Brynäsare sammanlagt gör i Modos bok. Jag vet alla fall att J F K skriver fler inlägg här inne i Brynäsboken äv vad jag gör, och då är jag en av de mest aktiva skribenterna i Brynäsforumet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Jag har inte hävdat att du provocerar. Jag har läst dina inägg och tycker, som jag skriver " att nämnda BIF- supportrar inte håller så hög klass". Med det menar jag att du inte tillför något mervärde med dina kommentarer i Modo-boken, som jag minns dem. Jag skulle givetvis kunna leta upp och skärskåda dina inlägg och motivera varför, men det har jag inte tid med. På samma sätt som om du skulle kunna leta upp mina inlägg i Brynäs bok. Du kanske inte heller tycker de håller hög klass men jag har både uppmuntrat er och sagt att jag tror på er inför båda negativa kvalen och kvalet upp. Jag har gratulerat er både när ni klarade er mot HV och när ni gick upp i våras. Jag gillar norrlandshockeyn och tycker att man kan kommentera i varandras böcker utan att hänga upp sig på om jag gillar inläggen eller ej.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Meningen med Hockeysnack är att vi ska kunna skriva i varandras böcker jag har i princip inget emot det jag ifrågasätter att du påstod att du aldrig skrev i Modoboken.

Vill du ha ett hockeysnack där varje gästbok är en ekokammare med bara en typ åsikter?Det verkade ju så under gångna säsong då det kommer Modoiter och skrev i Brynäsboken och dessa hade en annan åsikt än du så blev du ju galen och ifrågasatte varför dom skrev i eran bok?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: JFK är alltid som mest aktiv när Timrå och/eller Brynäs förlorat.
Kommentera