Brynäs IF

722800 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2725685

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Meningen med Hockeysnack är att vi ska kunna skriva i varandras böcker jag har i princip inget emot det jag ifrågasätter att du påstod att du aldrig skrev i Modoboken.

Vill du ha ett hockeysnack där varje gästbok är en ekokammare med bara en typ åsikter?Det verkade ju så under gångna säsong då det kommer Modoiter och skrev i Brynäsboken och dessa hade en annan åsikt än du så blev du ju galen och ifrågasatte varför dom skrev i eran bok?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
DrCox:

”: Meningen med Hockeysnack är att vi ska kunna skriva i varandras böcker jag har i princip inget emot det jag ifrågasätter att du påstod att du aldrig skrev i Modoboken.

Vill du ha ett hockeysnack där varje gästbok är en ekokammare med bara en typ åsikter?Det verkade ju så under gångna säsong då det kommer Modoiter och skrev i Brynäsboken och dessa hade en annan åsikt än du så blev du ju galen och ifrågasatte varför dom skrev i eran bok?”


Du får läsa vad jag skrev igen. Jag skrev att jag är väldigt noggrann med att inte skriva i modoboken för att provocera. Jag vet att jag skrivit 16 inlägg det senaste året, men jag undviker att spamma, skriva provocerande, eller uttala mig när Modo förlorat. För det är sånt som provocerar.

Och det är ett sånt hockeysnack jag vill ha. Jag vill inte ha ett hockeysnack där motståndare går in och skriver skit i varandras forum när supportar redan är besvikna över en dålig match. Vi vet väl för fan själva att det var skit i fredags.

Hur kommer det sig att det aldrig händer mellan Timrå och Brynäs? Brynäs kunde till och med förlora en match mot Timrå för ett par veckor sen utan att deras fans kom in här och var dryga, och utan att Brynäs fans skyllde förlusten på timrå-tur, orättvisa eller förminska Timrås seger med att Brynäs gjorde en rekordsvag match.

Ta gärna fram de exemplen där jag blivit ”galen” av andra åsikter än min egna? Jag har blivit irriterad på Modo-fans som provocerat över förluster och svarat emot. Men hur blev jag galen?
Kommentera