Brynäs IF

722800 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2725693

Sv: A propósito de nada
Jan-Erik :

Skulle aldrig leta upp dina inlägg och granska dem för jag vet att du inte är en av dem som huserar runt här inne för att provocera. Jag uppskattar att du gratulerat när vi gick upp och vill i samma mening också påpeka att jag gratulerade er när ni gick upp och när ni klarade kontraktet. Jag uppskattar Modo som lag och det finns också bra Modofans som Puffe, Tarasov och du m.fl.

Tyvärr har ni ett gäng där som drar ned Modos rykte på hockeysnack rejält också. Och det är inte att de är så många modoiter som håller på, det är att de få som håller på är så förbannat intensiva. De få som håller på att provocera och trolla gör det så jävlas mycket att den här boken blir proppmätt av Modo-loggor efter en förlust i en träningsmatch i augusti.

Detta startade ju under vårat slutspel i hockeyallsvenskan. Då spårade det här forumet ut. Du var på inget sätt den skyldiga, det var andra supportar från er bok som var inne på det här forumet och betedde sig jäkligt illa. Och det har ju på inget sätt slutat över sommaren,

Klart som fan man tröttnar då.
Kommentera