Brynäs IF

722777 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2726196

Sv: A propósito de nada
JawKee: jag håller med om det rödin är inte längre en topp sex spelare en grym topp nio dock men kopacka är i mitt tycke just nu alldeles för ojämn för att vara en topp sex spelare också just nu. Jag hade helst sett en till topp sex forward men av dom två så tror jag rödin spelar topp sex på grund av den enda anledningen att Gällstedt gillar rödin i en topp sex roll och tror mer på de än kopacka just nu
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Aaaa: Kan hända att Gälla gillar honom i en topp 6. Men jag tror inte man kan jämföra honom med Kopacka. Helt olika roller. Då skulle jag isåfall se att han tar någon annans plats, OM nu man tycker att Kopacka ska vara i topp 6. Jag tror att för att kunna nyttja Kopacka som bäst så behöver man bra spelare runt honom, och jag tror att Oskar Lindblom skulle vara perfekt för det. Och som sagt, Kopacka var en av dom som spelade bästa senaste matchen när allt var totalt katastrof. Det säger ändå någonting.
Jag ser heller inte att Silfverberg ska spela i bottom 6. Det är totalt otänkbart för mig. Jag ser heller inte att Indrasis hamnar utanför topp 6.

Topp6:
Silfverberg
Larsson
Schroeder
O. Lindblom
Indrasis

Det lämnar en plats. Och jag tänker att kan man testa Linus Lindblom i topp 6 så kan man göra det med Kopacka. Han visar en otrolig firepower.
Men absolut, kan funka bra med Oskar Lindblom, Schroeder och Rödin också. Men jag vill ha ut mer av Kopacka. Och ser absolut inte att vi bör köra Trivigno med Kopacka.
Kommentera