Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2726433

Sv: A propósito de nada
Härlig insats idag. Många fina prestationer.
Extra skönt att se det lossna lite för Schoeder och att Källgren fick hålla en stabil nolla.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lite tankar efter dagens match

Tycker att vi är dominanta i spelet i mer eller mindre hela matchen (vissa perioder får Djurgården lite tryck, men det är näst intill omöjligt att dominera i 60 raka minuter)

Tyckte att kedjorna som sattes ihop till dagens match såg intressanta ut, får vi in Indrasis, Scott på forwardssidan och Djoos på backplatsen så tror jag att formationerna kommer sätta sig ytterligare. Hoppas bara att coacherna låter grabbarna nöta på nu i formationerna och inte ändrar allt för mycket.

Måste ge extra plus till Silfverberg, Schroeder, Rödin, Källgren D’Astous och Victor Persson idag.

I mina ögon så kliver Persson in och visar upp ett fint spelsinne, bra skridskoåkning och även ett rejält spel i egen zon och jag hoppas att Brynäs försöker hitta en lösning där så att man kan ställa Larsen åt sidan när Djoos är tillbaka.

Och tycker det är väldigt roligt att se Silfverberg på isen, det syns att han gått ner några kilon och nypet i skottet finns ju onekligen kvar.

Sett att några här gett Oskar Lindblom lite kritik idag, jag tycker ändå att det var ett steg framåt för Lindblom idag, han hade väl assist på Schroeders 3-0 mål bland annat och han visade sig stark runt kassen och vid sargen. Tror man ska låta den formationen fortsätta nöta ihop för över tid så tror jag att Rödin - Schroeder - Lindblom kan komplettera varandra på ett fint sätt!

Tycker även PP spelet såg fint ut, visst vi fick ingen utdelning i numerärt överläge men jag tycker ändå vi visade upp ett fint spel med många olika kombinationer.

På det stora hela så tycker jag att matchen var ytterligare ett kliv i rätt riktning, ja jag vet vi mötte ett allsvenskt lag, men det var ändå det laget som stod i finalen mot oss förra säsongen och som många tippar i toppen även i år.

Sen var det givetvis både skönt och viktigt att vi tog försäsongens första vinst idag (och hållen nolla) och förhoppningsvis ger det grabbarna en liten boost.
Kommentera