Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2726484

Sv: A propósito de nada
Semic: Persson är uppenbart bättre än Larsen och Johanesson. Det kanske vore värt att försöka dumpa båda de sistnämnda, signa upp Persson som billig åttondeback och försöka få in en riktigt bra back som gör att man har 7 SHL-backar till sitt förfogande. Jag är osäker på om Persson verkligen håller måttet i SHL, i alla fall med tanke på hur hans fjolårssäsong var, men han är en bättre back än Larsen och Johanesson. Det är mer sannolikt att Persson kan hantera SHL-spelet än att de andra två kan göra det. Och det är väl väldigt osannolikt att Persson skulle få ett bättre erbjudande än att bli åttondeback i Brynäs, så han kanske skulle nappa på det.

Känns som att Larsen och Johanesson var/är spelare som man hade kunna haft kvar som breddbackar om man inte hade gått upp i SHL, men i och med avancemanget krävs en högre nivå på breddspelarna. Egentligen samma sak med några spelare i forwardsled också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Håller med om resonemanget kring djupet i laget. Var ganska orolig för upptäckning bland yttrar och backar, men nu tänker jag att även om det är olyckligt att gå in med Lindblom och Lejon där Nordh och Tärnström kunnat vara så gillar jag ändå hur djupet på centersidan ser ut vilket ändå är det viktigaste. Backsidan däremot känns som där man allra helst slipper skador, bara vi kan vara hyfsat förskonade mot manfall där så har vi en riktigt god chans att greja SHL-kontraktet, jävla skicklighet och smartness bland ordinarie backarna i år, är kanske A och O för hur vi vill spela. Gyllene möjlighet som dykt upp nu med Persson som jag förutsätter att man tar
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:
Bredd är viktigt. ✅️
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Varför så tomt på Modo-folk härinne ikväll? Säkert en ren slump…
Kommentera