Brynäs IF

722757 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2726881

Sv: A propósito de nada
Gavve: Jag ser inte alla anställda som enbart utgifter det är såklart nödvändigt med anställda.
Men man måste ibland minska kostymen och jag tycker det är mycket olyckligt att det är herrlaget som har för liten kostym.
Mina krav på Alcen är att sätta upp ett lag som ser ut att klara sig kvar utan kval.
Med den backsidan vi har så är min åsikt att risken är mycket stor att vi hamnar i kval.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Makita: "Men man måste ibland minska kostymen och jag tycker det är mycket olyckligt att det är herrlaget som har för liten kostym."

Helt enig i detta. Sen tror jag inte lösningen är att ha en för stor trupp heller (Boork har ju experimenterat med det förut). Men nu är vi alla (hoppas jag) helt eniga om att truppen (backsidan framförallt) är alldeles för tunn även om vi uttrycker det på alla möjliga sätt och har alla möjliga lösningar (bra som dåliga) på hur det skulle kunna lösas.

Håller helt med om ditt krav om att ha ett lag som ska klara sig utan att kvala denna säsong. Då tycker jag också man får jämföra med lagen man kan tänka sig kommer efter Brynäs i tabellen (jag vet att du vet det också). Och med nuvarande backbesättning (med Djoos skadad) så ser jag inte jättemånga lag som skulle komma efter oss där. Men jag tänker inte lägga mig ned och dö på något sätt för det. Alcén är väl också helt öppen (någon intervju har jag för mig?) att back ska värvas (förhoppningsvis utöver Benn) så vi vet ju att det finns pengar för det i.a.f. (vet ej hur stor peng dock). Om skadan på Djoos drar ut på tiden är det än viktigare att vi värvar. Tar skadan "bara" 4 veckor är han tillbaka strax efter premiären vilket är något positivare (vet så klart att han inte kommer vara 100% dag ett).

Finns ju ingen som tror att Larsen helt magiskt skulle klara av SHL när han bara för någon månad sedan spelade i ett överlägset lag i HA och ändå inte klarade av tempot där som exempel.
Kommentera