Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2728695

Sv: A propósito de nada
Gavve: Boork hade ingen annan karriär att falla tillbaka på. Hans sätt att ständigt hålla sig aktuell var att ofta positionera sig tvärtemot vad majoriteten tyckte i en fråga. Inte sällan väldigt kontroversiellt.
Det var mindre påtagligt från början av hans karriär där hans framgångar räckte, men på senare år har det blivt tydligt hur han kämpat för att synas i media.

Boork snackade en gång om "officeträning". Ingen fattade någonting innan man insåg att hans engelska var lite begränsad. Det var såklart off ice-träning = barmarksträning...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K: Officeträning låter som något som var aktuellt i och med Hem-PC-reformen iofs. Var väl högst aktuellt under samma tid (ungefär).

Skämt åsido så har jag nog aldrig riktigt förstått Boorks storhet själv. Och jag säger varken att han är bra eller dålig utan att jag faktiskt inte förstår. Var väl runt 08 vi sparkade honom och sen anställde honom inför kvalet. Kommer aldrig glömma den sista 7-0 matchen mot Västerås. Med Markström i mål och Brendl som stod för det offensiva (inte alltid så defensiv).
Kommentera