Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2728696

Sv: A propósito de nada
J F K: Officeträning låter som något som var aktuellt i och med Hem-PC-reformen iofs. Var väl högst aktuellt under samma tid (ungefär).

Skämt åsido så har jag nog aldrig riktigt förstått Boorks storhet själv. Och jag säger varken att han är bra eller dålig utan att jag faktiskt inte förstår. Var väl runt 08 vi sparkade honom och sen anställde honom inför kvalet. Kommer aldrig glömma den sista 7-0 matchen mot Västerås. Med Markström i mål och Brendl som stod för det offensiva (inte alltid så defensiv).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ser att Olle Strandell är på väg bort från HV i och med värvningen av Sean Day. Hade ju en fruktansvärt bra säsong i Mora 22/23 och skadade sig sedan förra säsongen och fick den förstörd pga det.

Tror vi att Brynäs är intresserade eller blir det HA för honom? Själv tänker jag ju instinktivt nej för Brynäs del även om han inte lär vara allt för dyr och speciellt inte om HV skulle ta en del av kostnaden för kontraktet. Offensiv i HA och aldrig riktigt visat upp sig i SHL är väl inte riktigt vad vi behöver som mest just nu.

Sen kanske inte HV vill att han går till annan SHL-klubb men jag vet inte hur mycket de kan styra över sånt om de river kontraktet.
Kommentera