Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2729780

Sv: A propósito de nada
Peja: Närmaste namnen är väl Sandström, Seger, J.Johansson och Nordh på en utlåning. Fanns hopp för J.Boqvist tidigare, nu känns det svårare. JJ var ju klar för Färjestad inför förra säsongen så han verkar ändå öppen för att återvända till Sverige.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Jag tror personligen att Calle Järnkrok är en av de som är närmast. Sen kan jag ha fel, men han börjar ju bli till åren med. Tveksamt att dom kommer förlänga med honom där borta, blir nog för mycket pengar att sänka i en tredjekedjespelare som jag har för mig att han är. Sen kanske det kittlar i honom att hinna spela med Silfverberg innan dom båda lägger av. Och den skulle jag tacka JA till!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Ja, fast Johansson hade väl lite av ett genombrott 23/24. Kanske mer troligt att Sandström eller Dansk vänder tillbaka till Gävle om JJ fortsätter att få relativt mycket speltid.

Det kryllar inte av gamla Brynäsjuniorer i andra SHL-lag, vilket man ju gillar, men det finns några. Om jag läser rätt har både Emil Larsson och Alexander Ljungkrantz som går ut efter den här säsongen. Liam Danielsson har kontrakt i två år till.

Är inte helt insatt i Färjestads lagbygge, men fått intrycket att de var färdiga med fw-sidan, men så dök Oskar Steen upp som en lite oväntad möjlighet. Det puttar ju verkligen ner en spelare som Ljungkrantz långt ner i hierarkin. Det är solklart för mig att Ljungkrantz skulle gå in på 12 forwards i dagens Brynäs.

Med det sagt hoppas jag att Brynäs fiskar upp en forward från den nordamerikanska marknaden.
Kommentera