Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2729783

Sv: A propósito de nada
Lemp: Ja, fast Johansson hade väl lite av ett genombrott 23/24. Kanske mer troligt att Sandström eller Dansk vänder tillbaka till Gävle om JJ fortsätter att få relativt mycket speltid.

Det kryllar inte av gamla Brynäsjuniorer i andra SHL-lag, vilket man ju gillar, men det finns några. Om jag läser rätt har både Emil Larsson och Alexander Ljungkrantz som går ut efter den här säsongen. Liam Danielsson har kontrakt i två år till.

Är inte helt insatt i Färjestads lagbygge, men fått intrycket att de var färdiga med fw-sidan, men så dök Oskar Steen upp som en lite oväntad möjlighet. Det puttar ju verkligen ner en spelare som Ljungkrantz långt ner i hierarkin. Det är solklart för mig att Ljungkrantz skulle gå in på 12 forwards i dagens Brynäs.

Med det sagt hoppas jag att Brynäs fiskar upp en forward från den nordamerikanska marknaden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Det är sant att han fick lite av genombrott, hade nästintill förträngt det. Samtidigt har man satsat mycket på Källgren nu, om det faller väl ut är nog chansen att man plockar någon som Dansk liten.

Ljungkrantz och Westfält känns som dom mest givna att försöka plocka hem från SHL-lag, oavsett om det är nu eller inför nästa säsong. Emil Larsson känns inte så trolig efter dom senaste årens rubriker.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Ljungkrantz har väl aldrig riktigt levererat i SHL men (stort men) han är ju också bara 22 år gammal. Att jämföra med Emil Larsson som är 31 istället. Ljungkrantz hade ju en ruskigt bra säsong i HA och är helt klart ett spännande namn jag hade velat se hos oss.

Tror också 100% på att Ljungkrantz skulle gå in på 12 FW i Brynäs. Det säger väl iofs inte jättemycket då det räcker med att "peta" Linus Lindblom, Anton Ohlsson och Hugo Lejon så går han in där om jag räknar rätt. Ovanför där är det väl svårt att säga vilka han skulle gå före då det är svårt att jämföra honom med t.ex. Bobby (två helt olika spelare). Tror absolut han kan producera poäng men han kanske behöver få en rätt framträdande roll för att kunna prestera poäng också.

"Om jag läser rätt har både Emil Larsson och Alexander Ljungkrantz som går ut efter den här säsongen. Liam Danielsson har kontrakt i två år till."

Ska vi räkna in Marcus Westfält här också? Kom väl till Brynäs rätt ung och började i J18. Tror hans kontrakt går ut efter kommande säsong också.
Kommentera